Filskov Fodpleje hfl laboratories solution spray

HFL Laboratories Solution Spray

HFL Laboratories panterede Solution-Spray er et produkt til kosmetisk behandling af neglesvamp med misfarvede eller skøre negle til følge. Desuden kan sprayen anvendes på huden. F.eks hvis man ikke har tørret sig grundigt efter bruse eller karbad og huden bliver rød og følsom. 

Sprayen desinficerer og plejer effektivt hud og negle, nedbryder svampeangreb og plejer rød følsom hud med nærende ingredienser. 

Anvendelse:

Sprayen trænger gennem huden og ned i neglens matrix hvor problemet oftest opstår.Således behandles negl og matrix på en gang 

Ingredienser:
De fleste midler mod svamp er baseret på tea tree olie. Hvis tea tree olie gennem længere tid anvendes til behandling af svampeinfektioner kan der opstå allegi.
HFL Laboratories Ltd er det første produkt, der indeholder et råmateriale fra fødeindustrien, som er testet på markedet gennem flere år. Vi har som resultat heraf fået et patent på dette produkt. Komponenten er i vort regi Natriumbenzoat. Derudover er der ”Limonene syre”, der anvendes til at lindre huden og ”Panthenol” som provitamin B5 for elasticiteten af neglen således neglen bedre kan gro.

Del Siden