Om Vera's Fodpleje

Foden skal bære kroppen gennem hele livet og danner grundlag for vores holdning og gang. Derfor er der altmulig grund til at holde fødderne sunde og forkæle dem med forebyggende fodpleje.
Jeg er uddannet læge eksamineret fodplejer i 1997 på en branchegodkendt skole. Jeg er godkendt og medlem af S.A.D.F (sammenslutningen af danske fodplejere). Dette giver dig sikkerhed for en faglig, kompetent og seriøs behandling, og jeg har en kollektiv behandleransvarsforsikring. Jeg har desuden kompetence til at behandle kunder med diabetes, gigt, og kredsløbsproblemer.
Pensionister som har fået bevilliget det kommunale helbredstillæg, har mulighed for at søge om tilskud op til 85% på fodpleje. Du har i øvrigt frit valg til at vælge din fodplejer.
Jeg er uddannet fysiurgisk massør (Skodborg). Dette er en massageform, hvor der bliver arbejdet dybt i væv og muskulatur. Affaldsstoffer løsnes og fjernes med blodet, og blodgennemstrømmen øges og har en smertelindrende og afslappende effekt. Det kan ligeledes løsne op på spændingshovedpine.m. m. 

Jeg tilbyder voks af hele benet eller underbenet. Jeg bruger Berodin voks, som er foretrukket til de følsomme og sensitive hudområder. Voksen er mild og venlig pga. den lave temperatur, og den er særlig god til at fjerne kraftige hår med dybe rødder. Herudover er den specielt udviklet uden parfume og farvestoffer.
Jeg er også certificeret nadabehandler. Nada er en standardiseret øreakupunkturmetode, som blev udviklet på Lincoln Hospital i begyndelsen af 70’erne. Metoden er i dag kendt og anerkendt i det meste af verden. Nada har en god og beroligende virkning, og det kan derfor med fordele bruges mod søvnløshed og stressrelaterede tilstande. Det kan afhjælpe ubehag i forbindelse med nedtrapning af medicin og rygestop, og det anvendes ligeledes mod angst og depression.

Del Siden